Pascal Taildeman

Dank voor uw interesse in Esuni. Esuni Is in 2011 opgericht .

Verkoopadviseur ESUNI zonne-energie, zonnepanelen, maatwerk zonnestroomsysteem, parallel systeem

Pascal Taildeman

Verkoopadviseur Esuni's

Mijn naam is Pascal Taildeman. Ik ben verkoper, adviseur en verzorg hiernaast de communicatie, reclame en (online)marketing van Esuni. Vanuit mijn reclamebureau Imago Design ben ik in contact gekomen met Manfred van Dort om mee te werken aan het imago van Esuni. 

Hierbij was direct duidelijk dat Manfred een duidelijke missie heeft, namelijk geen bulk maar maatwerk om écht het verschil te maken voor mens, milieu én uw portemonnaie. Zeker op de lange termijn.
Ik was onder de indruk toen ik zag hoeveel Manfred aan extra rendement wist te behalen en hoe hij mij vol enthousiasme vertelden hoe en vooral waarom hun Zonnestroom-installaties een langere levensduur hebben.

Kort daarop heb ik, min of meer onbewust, mensen om me heen verteld over de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen door Esuni.
De feedback van nieuwe trotse eigenaren van deze zonnestroom-installaties was dermate positief dat ik geen moment twijfelde toen Manfred mij vroeg zijn team te komen versterken.
Bij zo’n kwaliteit sluit ik me graag aan. 

Ik hoop u ook snel te mogen enthousiasmeren, zodat ook u écht geniet van de vele voordelen van een A-merk kwaliteit Esuni Zonnestroom-installatie.

Momenteel bieden wij 430W glas-glas, zwart, Bi-Facial (Europese) Zonnepanelen aan. Inclusief nieuwe Micro-Omvormers (the next step)

Ja, ik wil ook graag écht zorgeloos en meer genieten

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen in uw huidige situatie en wilt u meer weten over de mogelijkheden van extra zonne-energie? Ruim 852 tevreden klanten gingen u voor.

Zijn zonnepanelen op dit moment een interessante investering? Ja, absoluut.