Banner Verwonderen Esuni Brabant zonne energie, Zonnepanelen, Maatwerk Zonnestroomsysteem, Parallel Systeem

Zonne-energie en innovatie

Wij verleggen continu de grenzen in zonne-energie middels innovatie en houden hiervoor de huidige en aankomende technologische trends voor u nauwlettend in de gaten. Trends op het gebied van materialen, zoals grafeen en hybride zonnecellen, elektriciteitsopslag, vermogenselektronika, datacommunicatie en slimme thermostaten om er maar een paar te noemen.

Hierdoor kunnen we de betrouwbaarheid, duurzaamheid, efficiëntie en prestatie van uw zonnestroomsysteem aanzienlijk verbeteren, zodat u volop profiteert van alle voordelen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie.

Het zou gekkenwerk zijn om deze voordelen te negeren. Denk maar eens aan de overgang naar elektrificatie in de bouw van nieuwe woningen, waarbij zonne-energie in een slim energieproducerend huis de belangrijkste energiebron is. Ook zie je meer en meer elektrificatie op werkplekken, in industrie, vervoer en transport. Elektrificatie is een feit en in 2025 zijn zonnepanelen, zonder enige twijfel, in vele delen van de wereld, de goedkoopste vorm van elektriciteit.

Elektriciteitsopslag en flexibiliteit
Elektriciteitsopslag wordt continu geoptimaliseerd door nieuwe technologieën, zoals onder meer chemische batterijen, die bijdragen aan de flexibiliteit in uw energiegedrag. Deze flexibiliteit kunt u, met behulp van een slimme meter, omzetten in geld.

Door meer bestedingsruimte bespaart u nóg meer
Door meer opbrengst kunt u nog meer besparen. Een van de bekendste voorbeelden is duurzame elektromobiliteit, het elektrisch rijden. Hiermee bent u emissievrij onderweg, vrijwel zonder geluid, zonder stank én zonder te tanken aan de pomp. Gewoon instappen en rijden maar.
Dit is niet alleen veiliger, goedkoper, efficiënter en leuker voor uzelf, maar ook beter voor het milieu, gezien de meeste elektrische auto’s ook nog eens gemaakt worden van duurzame materialen. Deze materialen worden vaak gewonnen uit hernieuwbare en gerecyclede grondstoffen om traditionele materialen, zoals kunststof, te vervangen. Een berekening van de te besparen kosten over de komende jaren, naar uw eigen situatie, is snel gemaakt.

Geen bulk, maar maatwerk
Omdat wij het écht van resultaat moeten hebben, leveren we uitsluitend maatwerk voor iedere situatie, waarbij u mag denken aan een plat dak, schuin dak, carport of schuur. Hierbij kijken we ook kritisch naar het esthetisch aspect. We begrijpen dat het voor sommige mensen een behoorlijke investering is en bieden daarom, in tegenstelling tot vele aanbieders, meer opties, zodat iedereen binnen zijn / haar mogelijkheden kan starten met elktrificatie middels zonne- energie. Dit doen we zonder aansturing op een constructie met een financiële lening, waarvan meestal blijkt dat u er te lang over doet om uw investering terug te verdienen.

Verwonder uzelf
Om te weten welke mogelijkheden u hebt, is het slim om een vrijblijvende afspraak te maken bij u op locatie. Na het horen van uw wensen, kunnen we u beter adviseren en een voorstel op maat maken voor meer leefcomfort. U zult versteld staan.

Ja, ik wil ook graag écht zorgeloos en meer genieten

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen in uw huidige situatie en wilt u meer weten over de mogelijkheden van extra zonne-energie? Ruim 852 tevreden klanten gingen u voor.

Zijn zonnepanelen op dit moment een interessante investering? Ja, absoluut.

Referenties van onze klanten

Momenteel bieden wij 430W glas-glas, zwart, Bi-Facial (Europese) Zonnepanelen aan. Inclusief nieuwe Micro-Omvormers (the next step)

852

Klanten gingen u voor

99,9 

99,9 % Klanttevredenheid

Dromen Pijl Esuni Brabant zonne energie, Zonnepanelen, Maatwerk Zonnestroomsysteem, Parallel Systeem

Dromen waarmaken

Wees een “creator”, geen consument. Denk daarom niet in meningen van anderen, maar in kansen. Door nieuwsgierigheid en creativiteit te combineren, bereikt u meer, veel meer...

Pijl Held Esuni Brabant zonne energie, Zonnepanelen, Maatwerk Zonnestroomsysteem, Parallel Systeem

Nieuwe helden

Het tegengaan van het broeikaseffect, door zonne-energie optimalisatie, is een van de belangrijkste drijfveren van Brabant en behoort tot onze missie...

Écht meer Genieten Esuni Brabant zonne energie, Zonnepanelen, Maatwerk Zonnestroomsysteem, Parallel Systeem

...écht meer genieten

Wij optimaliseren zonnestroomsystemen. En als goed nog beter kan, dan zorgen we ervoor dat u het maximale eruit haalt, zodat ook u écht meer geniet van zonne-energie...

Bel: 06-149 579 69 voor al uw vragen of neem vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand formulier

Contact

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een Second Opinion aanvragen of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek bij u op locatie in Noord-Brabant.

Hieronder ziet u een aantal redenen waarom onze klanten voor ons kiezen:

  1. Parallel systeem. Veiligst systeem ooit, (zéér efficiënt, betrouwbaar en uitbreidbaar)

  2. Snelle(re) terugverdientijd van uw investering en een duurzamere installatie. Mede danzij onze keuze Micro-Omvormers en Zonnepanelen met MWT Solar Cells architectuur die voor een hogere efficiëntie zorgen én lagere productiekosten

  3. Micro-Omvormers onder uw panelen die tot 7% meer rendement behalen ten opzichte van een gewone omvormer. U heeft ook géén omvormer in uw huis, schuur of garage

  4. 20 jaar garantie op al onze producten én onze diensten (Niet te verwarren met alleen  de fabrieksgaranties)

  5. Snel geïnstalleerd. 

  6. Werkt ook met gedeeltelijke schaduw. Uw installatie werkt nog wanneer er gedeeltelijke tijdelijke schaduw is op een of meerdere panelen

  7. Ieder paneel is afzonderlijk door uzelf uit te lezen op ieder device, waar ook ter wereld

  8. Naderhand eenvoudig uit te breiden naar behoefte

  9. Vaste en goed (bij)geschoolde installateurs voor de hoogste kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid

  10. Korte lijnen, een topservice en altijd persoonlijk contact

Neem vrijblijvend contact op

Onze keurmerken

Zonnestroom van Esuni geeft meer energie