Afbeelding Handen Zon Achtergrond Esuni Zonnepanelen Zonnestroom installatie Zonne-energie

Zonne-Energie heeft u nog steeds zelf in de hand

Zonnepanelen zijn nog steeds zéér rendabel

Afbeelding Zonnepaneel 430 WP Glas Glas Website Esuni Zonne energie

Wij bieden: 430W Glas-Glas (Europese) Zonnepanelen. Inclusief nieuwe Micro-Omvormers (the next step)

“De aarzeling bij consumenten is absoluut niet gebaseerd op feiten maar op gevoel. Zonnepanelen zijn nog steeds een hele interessante businesscase”, zegt Van Hooff van Holland Solar (Bron: NOS)

In dit artikel leggen wij u uit waarom zonnepanelen van Esuni oftewel een Esuni Maatwerk Zonnestroomsysteem nog steeds een hele interessante investering is waardoor u niet langer hoeft te wachten om uw nieuwe zonnepanelen te laten plaatsen én wat u moet doen om binnen uw eigen situatie het maximale rendement te behalen voor de langere termijn.

1 - Ondanks een terugleverheffing blijft de terugverdientijd op zonnepanelen kort
Ook met een terugleverheffing blijven zonnepanelen een héle interessante hoogrenderende investering doordat uw opbrengst van uw zonnestroomsysteem vele malen hoger ligt dan de hoeveelheid teruglevering.

Stel: u heeft een verbruik van 3400 kWh en een stroomprijs van € 0,40 per kWh waarvoor u een investering doet van € 5.846,- dan is uw terugverdientijd zonder terugleverheffing circa 4,3 jaar en met terugleverheffing 5,3 jaar. Ondanks dat uw terugverdientijd nu iets langer is, geniet u dankzij uw slimme investering nog steeds gedurende de lange levensduur van uw hoogwaardige Esuni Zonnestroomsysteem volop van uw eigen opgewekte energie.

Heeft u géén zonnepanelen? Dan betaalt u € 1.360,- op jaarbasis aan stroom en dat is érg zonde gezien uw zonnepanelen 30 jaar opbrengstgarantie hebben en wij maar liefst 20 jaar technische garantie geven op onze installatiewerkzaamheden. Dit noemen wij onze Esuni Care. Deze unieke garantie zorgt ervoor dat u gedurende de periode van minimaal 20 jaar nooit voor onnodige of onverwachte kosten komt te staan. Onze Esuni Care is tevens een meerwaarde voor uw woning. 

Nog meer besparen
En om nóg meer te besparen kunt u uw verbruik sturen naar momenten met veel zonne-energie. Wachten met investeren is daarom doodzonde, daarmee bespaart u helemaal niets, integendeel. (Meer hierover bij punt 3)

2 - Deze ontwikkelingen waren te verwachten
Deze ontwikkelingen, het salderen en de terugleverheffing, komen niet als een verrassing gezien traditionele contracten met één vaste prijs per kWh voor ieder moment van de dag minder houdbaar werden.

Heeft u een dynamisch energiecontract? Dan is de terugleveringheffing voor u niet van toepassing. U betaalt dan stroom en gas voor inkoopprijs. Met deze dynamische energieprijs zijn zonnepanelen nog steeds zeer aan te bevelen en dus nog steeds een slimme keuze.

3 - Salderen: Zijn zonnepanelen nog steeds interessant?
Jazeker! Zeker wanneer u slim omgaat met uw eigen opgewekte energie en uw eigen verbruik stuurt zodat de saldering minder invloed heeft op uw portemonnaie. Zolang elektrificatie nog steeds een feit is, blijven Zonnepanelen, en dus uw eigen Zonne-energie, een van de slimste hoogrenderende investeringen die u kunt doen in deze tijden. Al helemaal gezien een Maatwerk Esuni Zonnestroominstallatie 20 jaar, en zeer waarschijnlijk nog langer, mee gaat.

4 - Afwachten? Hoe langer u wacht, hoe langer u erover doet om uw investering terug te verdienen
In 2027 is uw terugverdientijd circa 7 jaar. Na 2030 is dat circa 9 jaar. Langer dan 9 jaar wordt het niet. Hoe eerder u investeert, hoe korter uw terugverdientijd. Uitstellen van uw nieuwe zonnepanelen is dus érg zonde gezien u daarmee opbrengst mis loopt gedurende een langere periode.

Wacht daarom niet langer en Informeer hoe lang u erover doet om uw slimme investering in 2024 terug te verdienen binnen uw persoonlijke situatie gezien alle Esuni Zonnestroomsystemen Maatwerkinstallaties zijn.

5 - Neem Vrijblijvend Contact
Neem vandaag nog contact met ons op voor een Vrijblijvende Offerte of een Vrijblijvend Adviesgesprek en haal het maximale uit uw investering waarbij u voor de duur van minimaal 20 jaar totaal ontzorgd bent zonder onnodige of onverwachte kosten. 

Bij Esuni hoeft u trouwens niets aan te betalen. Betaling is altijd 100% achteraf en wij vragen geen pin betaling aan de deur. U krijgt netjes uw factuur achteraf.
Esuni bestaat sinds 2011 en heeft inmiddels al ruim 850 installaties naar alle teveredenheid bij particulieren en enkele bedrijven mogen installeren. Bekijk onze reviews op deze website.

Samengevat:
1 - Zonnepanelen, zeker met onze Esuni Care, zijn nog steeds een héle interessante en hoogrenderende investering waarvan de terugverdientijd nog steeds kort is.

2 - Hoe langer u wacht met het opwekken van uw eigen zonne-energie, hoe langer u erover doet om uw investering terug te verdienen en dus 100% te genieten van uw eigen opgewekte Zonne-energie.

3 - U kunt het maximale er nog uit halen. Bijvoorbeeld door uw verbruik te sturen naar de momenten dat u de meeste zonne-energie opwekt. Als klant van Esuni kunt u altijd terecht voor overleg en advies op maat om nog meer te besparen als dit binnen uw situatie mogelijk is.

4 - Met dynamische energieprijzen zijn zonnepanelen nóg stééds een slimme keuze.

5 - Nog géén zonnepanelen? Dat is érg zonde gezien uw zonnepanelen 30 jaar opbrengstgarantie hebben en wij maar liefst 20 jaar garantie geven op onze installatiewerkzaamheden middels onze unieke Esuni Care.

6 - Met onze Esuni Care komt u voor de tijd van minimaal 20 jaar nooit voor onnodige of onverwachte kosten te staan. Ook niet wanneer een product vanwege een fabricagefout stuk gaat. U betaalt dan bijvoorbeeld geen voorrij- en of montagekosten. Deze zijn inbegrepen in uw Esuni Care wanneer bijvoorbeeld een onderdeel stuk gaat dat binnen uw garantie valt en wij deze moeten vervangen. Uw Zonnestroomsysteem is dankzij onze Esuni Care ook nog eens een meerwaarde voor uw woning. 

7 - U hoeft niets aan te betalen.

8 - Esuni bestaat al sinds 2011. Ruim 850 tevreden klanten gingen u voor.

Onze Zonnestroomsystemen zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige producten voor een optimale opbrengst en duurzaamheid én uitbreidbaar in de (nabije) toekomst wanneer uw situatie hierom vraagt.

Begrijpelijke aarzeling door de termen Einde saldering en Terugleverheffing
Saldering:
is het verrekenen van teruggeleverde energie met de verbruikte energie in 1 kalenderjaar tegen hetzelfde tarief.

Terugleverheffing: Terugleverheffing wordt nu door één energiebedrijf gedaan (Van de Bron) waar zij de dagelijkse energie van terugleveren en verbruik bekijken. Bij overcapaciteit van teruglevering volgt een heffing.

Met een dynamische energiecontract is de terugleveringheffing niet van toepassing. U betaalt dan stroom en gas voor inkoopprijs verhoogd met de energiebelasting (Energiebelasting geldt ook als de stroomprijs nul of lager ligt en is geen procentuele toeslag, maar een vast overheidstarief). Met deze dynamische energieprijs zijn zonnepanelen nog steeds zeer aan te bevelen én een slimme keuze.

Let op: Laat u niet van de wijs brengen, zonnepanelen van Esuni oftewel een Esuni Maatwerk Zonnestroomsysteem is nog steeds een héle interessante en hoogrenderende investering. Hoe sneller u ze heeft, hoe sneller u uw investering terug heeft en volop geniet van uw eigen opgewekte Zonne-energie.

Ja, ik wil ook graag écht zorgeloos en meer genieten

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen in uw huidige situatie en wilt u meer weten over de mogelijkheden van extra zonne-energie? Ruim 852 tevreden klanten gingen u voor.

Zijn zonnepanelen op dit moment een interessante investering? Ja, absoluut.

Referenties van onze klanten

Momenteel bieden wij 430W glas-glas, zwart, Bi-Facial (Europese) Zonnepanelen aan. Inclusief nieuwe Micro-Omvormers (the next step)

852

Klanten gingen u voor

99,9 

99,9 % Klanttevredenheid

Bel: 06-149 579 69 voor al uw vragen of neem vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand formulier

Contact

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een Second Opinion aanvragen of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek bij u op locatie in Noord-Brabant.

Hieronder ziet u een aantal redenen waarom onze klanten voor ons kiezen:

 1. Parallel systeem. Veiligst systeem ooit, (zéér efficiënt, betrouwbaar en uitbreidbaar)

 2. Snelle(re) terugverdientijd van uw investering en een duurzamere installatie. Mede danzij onze keuze Micro-Omvormers en Zonnepanelen met MWT Solar Cells architectuur die voor een hogere efficiëntie zorgen én lagere productiekosten

 3. Micro-Omvormers onder uw panelen die tot 7% meer rendement behalen ten opzichte van een gewone omvormer. U heeft ook géén omvormer in uw huis, schuur of garage

 4. 20 jaar garantie op al onze producten én onze diensten (Niet te verwarren met alleen  de fabrieksgaranties)

 5. Snel geïnstalleerd. 

 6. Werkt ook met gedeeltelijke schaduw. Uw installatie werkt nog wanneer er gedeeltelijke tijdelijke schaduw is op een of meerdere panelen

 7. Ieder paneel is afzonderlijk door uzelf uit te lezen op ieder device, waar ook ter wereld

 8. Naderhand eenvoudig uit te breiden naar behoefte

 9. Vaste en goed (bij)geschoolde installateurs voor de hoogste kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid

 10. Korte lijnen, een topservice en altijd persoonlijk contact

Neem vrijblijvend contact op

Onze keurmerken

Zonnestroom van Esuni geeft meer energie